Werving en SelectieDoorenbos Management Aruba is sedert 1991 actief als werving- en selectiebureau voor MBO+, HBO en WO kandidaten. Door onze expertise in executive search en onze jarenlange ervaring met de Caribische cultuur en het bedrijfsleven, zijn wij voor u de ideale partner bij het zoeken naar de meest geschikte medewerk(st)er in alle disciplines: Finance, commercieel, technisch, juridisch, medisch enz.

Wij beschikken over een groot bestand aan hooggekwalificeerde kandidaten die interesse hebben in een carrière in het Caribisch gebied.
 

Samen met u maken wij een gedetailleerd functieprofiel en stellen wij de functie eisen samen. Vervolgens starten wij op NO CURE NO PAY basis de search naar de meest optimale kandidaten. Op basis van de CV's en onze rapportage besluit u met welke kandidaat of kandidaten u nader kennis wilt maken. Met de uiteindelijk geselecteerde kandidaat sluit u een arbeidsovereenkomst af en zorgt u voor de nodige vergunningen.

Gedurende de procedure brengen wij u uitsluitend eventuele reis-, advertentie- assessment- of andere kosten in rekening, die uitdrukkelijk op uw verzoek zijn gemaakt. Pas bij het afsluiten van de arbeidsovereenkomst bent u ons een eenmalige fee verschuldigd.

vacaturebutton test 3Solliciteren

___________________________

Doorenbos Management Aruba

Jacqueline Doorenbos
 
Santa Lucia 4-B
Aruba

twitterfacebooklinkedin
___________________________

QR code DMA